Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 gr groene of bruine linzen 2 eetlepels olijfolie 2 middelgrote uien, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngehakt zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 grote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 125ml rode wijn 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com" Het is weer voorbij die mooie zomer... ?" De zomer leek net begonnen toen ze besloot dat Nederland wel weer genoeg zon had gezien. Laten we hopen dat hij nog[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is een basisrecept om linzen te koken, zoals in Le Puy. De groene Le Puy linzen worden op een hoogte van 1000m gekweekt en zijn anders dan andere soorten[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn een half uurtje is deze dal klaar, snel en heerlijk en je hebt weinig ingrediënten nodig. Deze dal gebruikt in de plaats van ui en knoflook, asafoetida,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 4 personen -600 g.dikke lende v/h kalf,-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 uitgeperst teentje knoflook,-1 klein blikje tomatenpuree,-1 dl.rode wijn,-1[...]
Bron: smulweb.nlMet een fantastisch maar voor de deelnemers loodzwaar Dakar 2009 nog vers in het geheugen zijn we alweer een jaar verder en staan we aan het begin van Dakar[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comBonen, gestoofd, met veel smaak van het begin tot het eind! Het idee kwam van een Grieks pakje bonen. In mei 2019 waren we op de Peleponnesos. Alleen de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl