Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 grote aardappels in kleine blokjes 2 grote wortels in kleine blokjes 50g diepvries maïs 50g diepvries erwten 1 grote ui, fijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200g rode linzen 1 grote ui, gehakt 1 eetl plantaardige olie 2 eetl curry pasta, zoals Pataks 1 theel curry poeder 1 theel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 gram bloem 1/2 theelepel zeezout 1/4 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder 100 gram plantaardig bakvet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 theelepel kaneel 1 theelepel komijnpoeder 1/2 theelepel gemberpoeder 1/4 theelepel kruidnagelpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 theelepel olijfolie 80 gr ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt (of naar smaak) 300 ml water 300 gr champignonragout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Voor de bolognese saus 1 eetlepel olie 500 gr mager rundergehakt 1 ui, geschild en in blokjes 1 courgette 1 rode of groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlBeslag * 200 gram bloem * 1 ei * halve liter water * snufje zout vulling * 500 gram rundergehakt * 1 ui, fijngehakt * wat wortelen, fijngehakt * 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 + 1 el olijfolie 350 g rundergehakt 2 uien, in ringen 3 stronken selderij, in schuine stukken 150 g wortel, in schuine stukken 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet wordt al weer wat kouder en ik heb maar weer eens erwtensoep gemaakt. Volgens mij kan bijna iedereen in Nederland wel erwtensoep maken, maar deze wijkt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn Italiaanse recepten wordt heel vaak als basis ' soffrito ' gebruikt. Soffrito betekent eigenlijk gewoon 'gefruit' en is vaak een mengsel van fijngehakte[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn mijn vorige bericht vertelde ik over mijn plannen voor 2012 en daarna was het 10 dagen stil. Stil op mijn weblog ja, maar niet in mijn keuken. In het kader[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com