Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g mager varkensgehakt 50 g waterkastanjes uit blik, uitgelekt en fijngesneden (toko) 3 lente-uitjes, fijngesneden 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Voor de paprikaboter: 250 g hoeveboter 2 rode paprika`s 1 gele paprika 1 sjalot 1/2 rode chilipeper (naar smaak) 1/2 teentje look 1/2 citroen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 sjalotjes 150 g champignons 750 g mosselen 1 dl droge cider of droge witte wijn 1 el boter witte peper 1 pot visfond (380 ml) 12[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 180 g tofu roerbakgehakt (AH puur&eerlijk biologisch)) 2 el sojasaus 2 tl sambal oelek 250 g mienestjes 2 sjalotten 2 tenen knoflook 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos peen (schoongemaakt) 400 g sjalotten (in parten) 2 tenen knoflook (met velletje, gekneusd) 3 el olijfolie 4 el balsamicoazijn 2[...]
Bron: ah.nlDikke Sigi was de afgelopen weken op zondagochtend telkens te vinden in de Foodhallen. In de voormalige tramremise aan het Bellamyplein is Hal 3 ingericht met[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMaart is in de groenten en fruit kalender een van de karigste maanden als het aankomt op aanbod. Dat lijkt gek, omdat juist in maart de wereld weer een beetje[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLinzen zijn een natuurlijke eiwitbron die daarenboven rijk is aan vezels. Voor wie minder vlees wil eten vormen ze een smaakvol alternatief. Deze linzenpaté[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comQua kleuren sprankelt dit weer niet, maar daar moet je even doorheen kijken. Wel eens het gezucht van een vegetariër gehoord dat ze in een restaurant weer niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com