Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 eetl plantaardige olie 1 ui, gehakt 1 laurierblaadje 3 teentjes knoflook, fijngehakt 400g droge gele of groene spliterwten[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 grote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 125ml rode wijn 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g gehakt 2 uien 3 teentjes knoflook 50 g boter of margarine bloem voor roux 2 laurierbladeren, verscheurd takje tijm of 1/4 t gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 middelgrote aubergines - 2 el rode wijnazijn, van goede kwaliteit - 200 g linzen, bv Puy-linzen of Castelluccio-linzen - 3 kleine[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com" Het is weer voorbij die mooie zomer... ?" De zomer leek net begonnen toen ze besloot dat Nederland wel weer genoeg zon had gezien. Laten we hopen dat hij nog[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlOm met de deur in huis te vallen: de kinderen waren niet weg van deze bobotie. De smaak is namelijk vrij complex en vol. Daar kan het zoete van dit recept niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is en blijft een strijd. En ik ben er niet trots op. Zeker niet. Ik voel me vaak een softie; een twijfelaar; een met-alle-winden-meewaaier. Zonder[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLinzen met pâté Deze huiselijke Franse maaltijd wordt met linzen uit de Auvergne, de lentilles du Puy, gemaakt en met fricandeau uit de Aveyron, wat geen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHaggis, een Schots gerecht … Ik word licht onpasselijk als ik alleen al de ingrediënten lees. Maar veel mensen zijn er lyrisch over, vooral (denk ik) als[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ca 75 ml olijfolie 2 grote zoete uien, gesnipperd 1 stengel selderij, gesnipperd 1 middelgrote winterpeen, in stukjes 3 tenen knoflook uit de[...]
Bron: smulweb.nl