Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ml groentebouillon 1 wortel 1/2 ui 200 gr linzen 3 el olio extravergine di oliva 80 gr pancetta (spek/bacon) 350 gr korte pasta 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ml groentebouillon 1 wortel 1/2 ui 200 gr linzen 3 el olio extravergine di oliva 80 gr pancetta (spek/bacon) 350 gr korte pasta 4 el[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGroenten roosteren in de oven is makkelijk, snel en lekker. Als je de oven vrij hebt met kerst is dit een heerlijk bijgerecht. Het roosteren geeft de groenten[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlEen shepherd's pie is een typisch Brits gerecht: een stoofschotel, afgedekt met een laagje aardappelpuree, uit de oven. Traditioneel wordt vlees gebruikt, maar[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlPasta met spinazie, ben jij er ook zo'n fan van? Goedkoop, makkelijk en snel, gezond en ook nog eens superlekker. Daarom Zoek ik aan de hand van mijn[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beShepard's pie is een klassiek Brits gerecht met lamsgehakt en groenten. Het zusje van de Shepard's pie is de Cottage pie. De Cottage pie wordt gemaakt met[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 1 el plantaardige olie 1 middelgrote ui, zeer fijngesneden 1 kleine wortel, zeer fijngesneden 5 verse champignons, zeer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 4 kalkoendrumsticks (1½ kg), ontveld ¼ theel. zwarte peper 1 grote ui, fijngesneden 2 wortelen, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de stoemp: 8 vastkokende aardappelen, 2 grofgehakte uien, 1 l gevogeltefond, peper en zout, nootmuskaat, scheut room Voor de waterzooi:[...]
Bron: smulweb.nlEen van de meest sympathieke deelnemers aan 'Wie is de chef?' was toch in week 5, Annemieke. Zij was de echte chefkok, kookte uit de losse pols en oogde[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen Voor de stoemp: 8 vastkokende aardappelen, 2 grofgehakte uien, 1 l gevogeltefond, peper en zout, nootmuskaat, scheut room Voor de waterzooi:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g.dikke lende v/h kalf,-50 g.boter,-1/2 fijngesneden ui,-1 uitgeperst teentje knoflook,-1 klein blikje tomatenpuree,-1 dl.rode wijn,-1[...]
Bron: smulweb.nlBonen, gestoofd, met veel smaak van het begin tot het eind! Het idee kwam van een Grieks pakje bonen. In mei 2019 waren we op de Peleponnesos. Alleen de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl