Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 400 gr droge cocobonen of cannellinibonen 1 mergpijpje met vlees 2,25 liter water 1 eetlepel olijfolie 1 ui, versnipperd 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 200 ml zure room 1 el bloem 2 el maizena 4 el water 1/2 tl chilipoeder 1 tl gemalen korianderpoeder 1/2 tl gemalen gember 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 grote of 8 kleine kipkarbonades boter om te bestrijken zout en versgemalen peper 1/2 glas witte wijn voor de vulling: 50 g zongedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 6 el extra vergine olijfolie - 1 rode ui, fijngesneden - 1 wortel, geschrapt, in heel kleine stukjes - 250 g pancetta, in blokjes - 500 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comEigenlijk ben ik helemaal geen 'soepmens' , maar toch heb ik de afgelopen weken al drie keer soep gemaakt..... Het begon met de Pompoensoep , vorige week de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOoit was ik met familie op vakantie in het zuiden van Engeland. We aten daar best vaak in een soort pub-achtige restaurants. Van die locals only plekjes waar[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDe herfst is begonnen, het wordt wat kouder en eerder donker 's avonds. Na een warme zomer met veel salades, pasta en andere lichte gerechten is het nu tijd[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl58% van de Amerikanen kookt ’s avonds zijn eigen maaltijd, schrijft Michael Pollan in zijn boek Cooked. Dat lijkt nog heel wat, maar de definitie van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl12.30 uur. Eindelijk middagpauze. Etenstijd. Je loopt naar de kantine, nabijgelegen lunchroom of winkel om je lunch te kopen. Maar, weet je dat elke dag[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlRomige tomaten-gehaktsaus Dit is van oorsprong een saus voor bij spaghetti, maar ook heel lekker bij rijst of op een wit of bruin knapperig puntje brood. Ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPostelein, wordt het nog wel gegeten? Ik zie het bij de Lepelaar wel liggen dus zal er wel animo voor zijn. Thuis aten we het bijna nooit, komt ook wel omdat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe Courgetti Pasta.. Verrassend lekker en koolhydraat arm kunnen we het wel noemen. Het lijkt misschien moeilijk, maar met de spiraal snijder is het super[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl