Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
voor 4 personen 1 kilo spruitjes 400 gr winterpeen 600 gr aardappels 1 grote ui 1 liter groentebouillon 200 gr bacon (of ham) Maizena of sausbinder Vers[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlIk zei het al eerder. Bij mij begint en staat alles met de keuze van goeie producten. Ik zit er dan ook niet om verlegen om een flink stuk te rijden, als dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet was een rare week deze week doordat ik bijna niet thuis was, dus ik heb het koken voornamelijk aan John overgelaten. Als er in de buurt een maaltijd werd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk schreef het vorige week al, toen de temperaturen bijna zomers aandeden, en deze week schrijf ik nog het een keer. Het is nog wintertijd, het is nog maart,[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlEn toen stond ik opeens met een jicama in mijn handen en met mijn handen in mijn haar. Een Nederlander weet namelijk niet wat een jicama is. Het is geen nieuwe[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk eet graag al eens vegetarisch. Altijd al gehad. Als kind was ik een heel gemakkelijke: spruitjes, vis, bloemkool, witloof,... laat maar komen. De enige[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk heb deze week veel gepland en moet daarom snel en efficient koken. Liever verspil ik geen tijd in de winkel en kook daarom zoveel mogelijk uit de voorraad.[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deVandaag ben ik weer eens lekker met de moestuinbakken aan het knoeien gegaan. Vandaag zijn de laatste zaadjes de grond in gegaan en heb ik de bakken afgedekt[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deTja, de week is al wel weer lekker op weg, maar een weekmenu is toch een goede houvast voor mij. Op die manier gebruik ik de restjes groenten en zuivel op en[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deDikke's 'Dikke Sigi Cooks' heeft zo'n 2 jaar na het allereerste blog de magische grens van 20000 views doorbroken, Lijkt veel, is het ook, maar populaire[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlVan een goede vriendin kreeg ik een flesje Oostenrijkse Kürbis Kernöl, pompoenpitolie en man wat is die lekker. Ik ga er binnenkort meer wintersalades mee[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag is het de derde adventszondag. Nog anderhalve week, dan is het zover. Wij zijn thuis vooral druk met bakken, vandaag is het Schnitzbrot aan de beurt,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl