Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Met Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 teen knoflook 3 bosuien (zakje à 3 stuks) 15 g basilicum (bakje à 15 g) 700 g regenboog wortelmix (bak à 350 g) 3 el olijfolie 150 ml[...]
Bron: ah.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGeroosterde wortelen De supermarkt waar ik de wortelen voor dit recept kocht, blinkt vooral uit in goedkope limonade in grote flessen. En een mooie keuze in[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHOI! Gisteravond had ik een enorm productieve avond, wat echt heerlijk was, maar daar staat tegenover dat ik vanavond echt geen ruk heb uitgevoerd. Ik heb[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 10 diepvries-loempiavellen; 2 kogelbiefstukjes; 1 wortel; 1/2 ui; 1 ei; 1 koffielepel gemberpoeder; 1 koffielepel Ras el Hanout; zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 ml water 250 gr (ong. 2 pakjes van elk 125 gr) instant ramen noedels met rundvleessmaak 120 ml runderbouillon 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa ons lange weekend op het buitenverblijf, is weer de hoogste tijd voor vitamientjes. Ondanks de goede voornemens, zijn de maaltijden er vaak een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 rode paprika, in stukjes 1 eetlepel Provençaalse kruiden 100 gr tomatenpuree 1 kg suddervlees (rund), in blokjes 1 kg tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 600 gram rund stoofvlees in stukjes gesneden, 300 gram geweekte witte bonen, 1 pakje gezeefde tomaten, 2 grote uien, 4 tenen knoflook, 1[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 500 g worteltjes (geschrapt) 1/2 zakje radijs 1 komkommer 1 teen knoflook 1 eetlepel olijfolie 1 stokbrood (meergranen boulogne (afbak)) 4[...]
Bron: ah.nl