Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 200gr. magere hamlapjes 2 tenen knoflook 1 plakje gemberwortel.fijngehakt 1 spaanse peper in ringetjes 1 prei in ringen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 biefstuk 1 varkensfilet 1-2 Chorizo-worstjes 1 ui 1/2 rode paprika 1/2 gele of groene paprika pot Piri piri saus 1 teentje[...]
Bron: allrecipes.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 200 ml rode wijn 3 el rodewijnazijn 2 tenen knoflook (geperst) 2 el verse tijm (fijngesneden) 2 braadworsten 2 speklapjes 2 haaskarbonades 4[...]
Bron: ah.nlOnlangs vroeg ik op Facebook of er onder mijn volgers nog belangstellenden waren voor weekmenu's... De hoeveelheid reacties was overweldigend en de inhoud[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMAANDAG: Ontbijt: Lijnzaadcrackers met beleg Lunch: Quiche Lorraine Diner: Bloemkoolhuzarensalade met brood. Fruit naar keuze ¼ eiwitten/vetten: ei,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVaak vinden de mensen om mij heen mijn manier van eten 'moeilijk'. Een boterham smeren is namelijk zo gebeurd, maar mijn maaltijden bereiden schijnt voor een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 1 personen 1 plak biefstuk (churrasco de lomo), 1 blaadje sla, paar uienringen, 1/2 gesneden tomaatje in platte stukken, plakje bacon (panceta), 1/2 hard[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 plak biefstuk (churrasco de lomo), 1 blaadje sla, paar uienringen, 1/2 gesneden tomaatje in platte stukken, plakje bacon (panceta), 1/2 hard[...]
Bron: smulweb.nlIn april 2021 schreef ik het artikel 'vetten en zo' . Hierin deelde ik mijn ervaring over het eten van méér eiwitten en wat minder vetten. Inmiddels heb ik -[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl