Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 pakje honig mix voor goulash 1 rode paprika 1 groene paprika 3 flinke uien 1 pond roma of pommerdorie tomaten Ongeveer 300 gram sperziebonen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 pakje honig mix voor goulash 1 rode paprika 1 groene paprika 3 flinke uien 1 pond roma of pommerdorie tomaten Ongeveer 300 gram sperziebonen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 1 hele kip (1-1,5 kg), in stukken gesneden 60 gr boter 120 gr bacon 1 grote ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor vier personen, voorbereiding: 20 minuten, Eerste bereiding meer dan 90 minuten. Vervolgbereiding ongeveer 30 minuten Ingrediënten:[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g rundsschouderstuk (ofwel zenuwstuk) -200 g mirepoix van wortel, ui, tijm, laurier -50 g spek (vers of gerookt, naar eigen keuze) -1[...]
Bron: smulweb.nlMet een fantastisch maar voor de deelnemers loodzwaar Dakar 2009 nog vers in het geheugen zijn we alweer een jaar verder en staan we aan het begin van Dakar[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com