Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Het is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 2 personen 250 gr rucola salade 8 kersttomaten (gehalveerd) 250 gr verse champignons (plakjes) 3 el pijnboompitten (geroosterd) 3 el balsamico azijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 15 personen [b}Voor de paté: 600 g rundergehakt 3 portobello`s 100 g gepelde hazelnoten 50 g boter 2 tenen knoflook, fijngehakt 1 ei 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIk zit in een erwtenperiode. Dat kan je zomaar overvallen wanneer je verse doperwten eet in de vroege zomer, en dat gevoel kan je nog wonderbaarlijk lang[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk weet het, de vorst is er natuurlijk nog niet over heen geweest (geef mij nog maar wat van die mooie nazomerdagen) en misschien is het nog een beetje vroeg[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten 1 zak rucola (sla, 75 g) 1 teentje knoflook (geperst) 2 zongedroogde tomaten (fijngesneden) 50 g pittige geraspte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 x 2 stuks speklapjes 2 rode uien (in halve ringen) 1 schaal geraspte bietjes (400 g) 1 zak rucola (75 g) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 avocado 1 el citroensap 2 tortillawraps (pak) 125 g tonijnsalade 2 bosuitjes 8 plakjes fricandeau 30 g rucola 3 el olijfolie zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 mango (geschild) 2 avocado's (geschild) 1/2 komkommer (zaadlijsten verwijderd) 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 2 bosuitjes ((zakje 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 plakjes bacon 3 el olijfolie 4 tenen knoflook 7½ g platte peterselie ½ tl cayennepeper 50 g boter (4 klontjes) 4 kippenborsten[...]
Bron: ah.nlWie heeft er niet een blikje tonijn in de kast staan voor een snelle lunch?' Ingrediënten: 1 blikje tonijn op olie (200 gram) 3 el mayonaise 2 el kappertjes 1[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIk heb geen groene vingers, maar kruiden die kan ik wel heel goed in leven laten. Inmiddels staan er ook kruiden buiten en de basilicum moest nodig gebruikt[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVeertien jaar hotelschool en ik had nog nooit van soubise gehoord. Jullie ook niet? Wel volgens Wikipedia is het een uiensaus gebaseerd op een bechamelsaus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer een tijdje geleden dat er iets werd gepost, maar dat wil niet zeggen dat we niet meer gekookt, gebakken of creatief zijn bezig geweest. Het[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.be