Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 grote aubergine 2 kleine courgettes 3 vleestomaten 2 kleine winterwortels ½ bakje kastanje champignons 2 teentjes knoflook fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb deze 8 jaar terug al eens geplaatst, maar dat was voor in de pan. Sinds dit weekend heb ik een slowcooker en ik heb het recept dus aangepast voor de[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl