Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 4 150 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el olijfolie, extra vergine 275 g varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200-300 gram gehakt 4 teentjes knoflook 4 el olijfolie 3-4 uien 800 gr gezeefde tomaten (uit blik of vers, ontdaan van vel) 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlSnel klaar, weinig ingrediënten, supermakkelijk, maar vooral lekkerrrrrrrrrr! Eentje om te maken voor gasten dus. Pieterman is een smakelijke vis die smeekt om[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet het oog op de komende winter en het druilerige herfstweer vandaag een recept voor een lekkere stevige maaltijd. Dit is een bewerkelijk recept, geschikt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur, alleen online te bestellen) kerstspecial 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml[...]
Bron: ah.nlDat mijn keuze om dit succulent braadstuk op tafel te zetten niet zo voor de hand liggend was, merkte ik aan de verbaasde tot vragende blikken van zij die mij[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOp het vlak van vlees dacht ik zowat alles al geproefd te hebben (op een paar exotische soorten zoals bv. krokodil na), maar dat was dus duidelijk verkeerd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeerlijke stoofschotel met kalfsvlees 2 kilogram kalfsvlees (kalfsgebraad of fricandeau in mooie blokjes gesneden) versgemalen peper 2 eetlepels olijfolie 400[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl