Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 1/2 kg kipfilet 1 ui, fijngesneden 3 pakjes (500 gr) kipbouillon 100 gr ongekookte spek of bacon in stukjes 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 150 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el olijfolie, extra vergine 275 g varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 stengel prei, het witte deel alleen, in dunne ringetjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden ½[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stuk rundvlees om te sudderen, zonder been 1 laurierblad schil van 1 citroen 2 kruidnagel 1 ui, in dunne plakjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenslapjes of krabbetjes of schouderkarbonade braadworstjes of saucijzen reepjes gerookte spek boter voor bakken ui, in halve ringen prei in 3 cm stukken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g hamlappen 1 grote ui 1 rode peper 3 eieren 2 tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g boter 4 eetlepels ketjap asin 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g hamlappen 1 grote ui 1 rode peper 3 eieren 2 tomaten 1 zakje verse peterselie (30 g) 50 g boter 4 eetlepels ketjap asin 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode parikas, sap van 1/2 citroen, 100 ml geurige olijfolie, 1 sjalotje heel fijn gesnipperd, 1 blik artisjokharten uitgelekt, 8 plakjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAls je naar buiten kijkt of buiten bent, lijkt het op de meeste dagen nog zomer. Maar de herfst is echt in aantocht, althans aan de kleuren van de bomen te[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMet het oog op de komende winter en het druilerige herfstweer vandaag een recept voor een lekkere stevige maaltijd. Dit is een bewerkelijk recept, geschikt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr