Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote uien, fijngesneden 4 el olie 500 g hamlappen, in stukjes 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 500 g rundergehakt 250 g ontbijtspek of bacon 30 ml olijfolie 1 ui, heel fijn 2 teentjes knoflook, heel fijn 2 t hele komijnzaden 2 t[...]
Bron: smulweb.nl600 gram lamslappen 70 gram bacon (plakjes) 2 grote uien 6 gewelde abrikozen 1 citroen 120 ml witte-wijnazijn 3 1/2 dl rode wijn 2 eetlepels (bruine) suiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote uien, fijngesneden 4 el olie 500 g hamlappen, in stukjes 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400 g riblappen, op kamertemperatuur * 3 uien, gehalveerd * 4 tenen knoflook * 3 el olijfolie * 100 g gesneden chorizo (vleeswaren) * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 400 g riblappen, op kamertemperatuur * 3 uien, gehalveerd * 4 tenen knoflook * 3 el olijfolie * 100 g gesneden chorizo (vleeswaren) * 1 el[...]
Bron: smulweb.nlDe definitie van het begrip ‘flexitariër’ is zelf ook vrij flexibel: zo ben je volgens www.flexitarier.nl al in dit hokje te plaatsen als je per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKoken is een van mijn grootste hobby’s. Al van kinds af sta ik graag te experimenteren, te proeven en in de pannetjes te roeren. Ik ben altijd op zoek[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 1 teen knoflook 500 g hamlappen 4 el olie 1 tl gemalen koriander (ketoembar) 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemberpoeder (djahé)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g riblappen (op kamertemperatuur) 3 uien (gehalveerd) 4 tenen knoflook 3 el olijfolie 100 g gesneden (chorizo (vleeswaren)) 1 el gemalen[...]
Bron: ah.nlVoor de bouillon: - ½ liter kippenbouillon - 1 bilologische kip of 4 kippendijen - 1 ui, gesnipperd - 100 g kikkererwten uit blik, afgespoeld - 3 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com