recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met melk

Gevonden 103 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aspergetaart met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Polenta op een houten plank

Ingrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]

Bron: allrecipes.nl

Perfecte pancakes

Voor ca. 10 kleine pannenkoekjes: 3 grote eieren 115 g bloem 1 volle tl bakpoeder of natriumbicarbonaat (baking soda) 1,4 dl melk snuf zout olie of boter om[...]

Bron: smulweb.nl
Hartige Pannenkoeken uit de Oven

voor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]

Bron: smulweb.nl
Zachte witte broodjes (Tang Zhong methode)

Regelmatig kom ik op internet recepten tegen voor brood en broodjes die gemaakt zijn met de Tang Zhong oftewel de water roux methode. Door eerst een roux te[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Cafetaria 't Hoekje

Even is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Stamppot Snijbonen

Als laatste groente uit mijn eerste biologisch groentenpakket waren de snijboontjes nog over. En daar moest stamppot van komen. Want als kind at Alwin dit[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Super lekkere, luxe, macaroni ovenschotel met 3[...]

voor 4 personen 1 pak elleboogjes macaroni 1 zakje geraspte oude kaas ¾ kopje parmezaan ½ kopje buffel mozzarella fijn 500 gr rundergehakt[...]

Bron: smulweb.nl
Boerenkool anders

voor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]

Bron: smulweb.nl
Paella met kip en vis

300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]

Bron: smulweb.nl
Met Emmentaler AOC gevulde witlof

voor 4 personen 8 stronken witlof, schoongemaakt, in 2 Bechamelsaus: 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk 1 mespunt nootmuskaat 1 tl boter 8 plakken Emmentaler[...]

Bron: smulweb.nl
Bapao (gestoomd broodje met vleesvulling)

600 gr bloem 300 gr rundergehakt 14 gr gedroogde gist 2½ dl warm water 1 dl warme melk 2 teentjes knoflook 1 prei 1 ui 4 eetlepels zonnebloemolie 3[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterd varkens-buikspek met gebakken appel[...]

Ingrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Preischotel

Ingrediënten 1 kg hamlap 2 el paprikapoeder 2 tenen knoflook 150 g boter 2 kg iets kruimige aardappelen 1½ kg prei 1 el grove mosterd 300 ml melk 1[...]

Bron: ah.nl
Ovenschotel met cheddar, bacon en asperges

Ingrediënten Porties : 8 450 gr spek 450 gr verse asperges, schoongemaakt 8 eieren 475 ml melk 1/4 theelepel mosterd poeder 1/2 theelepel zout 1/8[...]

Bron: allrecipes.nl
Spinaziecrêpes met bacon en champignons

Ingrediënten Porties : 4 1 recept voor crêpes 6 plakken bacon 1 klontje ongezouten boter 1 bakje (200 gr) champignons, in plakjes 50 gr ongezouten boter[...]

Bron: allrecipes.nl
Tongschar in parmaham

Ingrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenshaasje met paprika-appelvulling

voor 4 personen 2 varkenshaasjes, 1 teentje knoflook, 1 kleine rode paprika, 1 sjalotje, 1 koffielepel mosterd, 1 theelepel verse tijmblaadjes, peper en zout[...]

Bron: smulweb.nl
Aardappelpannenkoekjes

Zondagmiddag 14.15 uur. Bij 100% NL mompelt - voor de derde keer vandaag - Frank Boeijen zijn Kronenburg Park. Ik heb nooit één woord begrepen van deze[...]

Bron: eetplezier.blogspot.com
Ovenschotel, met spinazie, pasta en[...]

voor 4 personen Diepvries bladspinazie 2 eieren Paar plakken bacon Tagliatelle of andere pasta. Hoeveelheid voor 4 personen Olie Boullonblokje zakje paprika[...]

Bron: smulweb.nl
Stamppotje van bleekselderij met zoete[...]

Dit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Zuurkool met appel en bonen

voor 4 personen 50 gr Boter, 4 uien in halve ringen, 1 pakje zuurkool (500 gr) uitlekken en fijnknippen, 1 tl kaneel, 1 flesje pils, 3 appels, geschild[...]

Bron: smulweb.nl
Witlofstamppot met bacon en peer

Ingrediënten 1.2 kg kruimige aardappel 500 g witlof 2 handperen 300 g bacon 2 el olijfolie 200 ml melk 80 g Boursin zet alles op mijn lijst Handig als[...]

Bron: ah.nl
Andijviestamppot met uitgebakken chorizo

Het is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Aardappelen met Gehakt uit Olot

Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Fondue Bourguignonne.

Geklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy