Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 103 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlVoor ca. 10 kleine pannenkoekjes: 3 grote eieren 115 g bloem 1 volle tl bakpoeder of natriumbicarbonaat (baking soda) 1,4 dl melk snuf zout olie of boter om[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen PANNENKOEKENBESLAG: 2 eieren, 3,75 dl melk, 200 g meel, 1/2 tl zout, zonnenbloemolie VULLING: 400 g half om half gehakt (rund en varken), 1- 2[...]
Bron: smulweb.nlRegelmatig kom ik op internet recepten tegen voor brood en broodjes die gemaakt zijn met de Tang Zhong oftewel de water roux methode. Door eerst een roux te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEven is er gerede twijfel. Tóch maar liever naar binnen bij eet-en spijslokaal 'De Hoofdwacht' , dat lonkend is gevestigd in een monu- mentaal pand op de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAls laatste groente uit mijn eerste biologisch groentenpakket waren de snijboontjes nog over. En daar moest stamppot van komen. Want als kind at Alwin dit[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 pak elleboogjes macaroni 1 zakje geraspte oude kaas ¾ kopje parmezaan ½ kopje buffel mozzarella fijn 500 gr rundergehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]
Bron: smulweb.nl300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 stronken witlof, schoongemaakt, in 2 Bechamelsaus: 1 el boter 1 el bloem 2,5 dl melk 1 mespunt nootmuskaat 1 tl boter 8 plakken Emmentaler[...]
Bron: smulweb.nl600 gr bloem 300 gr rundergehakt 14 gr gedroogde gist 2½ dl warm water 1 dl warme melk 2 teentjes knoflook 1 prei 1 ui 4 eetlepels zonnebloemolie 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 3 plakken buikspek (varken) olijfolie 1 steranijs komijn 2 middelgrote aardappelen, geschild en gesneden scheut melk 2 klontjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg hamlap 2 el paprikapoeder 2 tenen knoflook 150 g boter 2 kg iets kruimige aardappelen 1½ kg prei 1 el grove mosterd 300 ml melk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr spek 450 gr verse asperges, schoongemaakt 8 eieren 475 ml melk 1/4 theelepel mosterd poeder 1/2 theelepel zout 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 recept voor crêpes 6 plakken bacon 1 klontje ongezouten boter 1 bakje (200 gr) champignons, in plakjes 50 gr ongezouten boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes, 1 teentje knoflook, 1 kleine rode paprika, 1 sjalotje, 1 koffielepel mosterd, 1 theelepel verse tijmblaadjes, peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlZondagmiddag 14.15 uur. Bij 100% NL mompelt - voor de derde keer vandaag - Frank Boeijen zijn Kronenburg Park. Ik heb nooit één woord begrepen van deze[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Diepvries bladspinazie 2 eieren Paar plakken bacon Tagliatelle of andere pasta. Hoeveelheid voor 4 personen Olie Boullonblokje zakje paprika[...]
Bron: smulweb.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen 50 gr Boter, 4 uien in halve ringen, 1 pakje zuurkool (500 gr) uitlekken en fijnknippen, 1 tl kaneel, 1 flesje pils, 3 appels, geschild[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1.2 kg kruimige aardappel 500 g witlof 2 handperen 300 g bacon 2 el olijfolie 200 ml melk 80 g Boursin zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlHet is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nl