Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Dit is een traditioneel recept uit Spaans Catalonië, om precies te zijn uit de plaats Olot in de streek Garrotxa. Dus als u op de kaart Patates d'Olot ziet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPicadillo is één van de heerlijke gerechten van de Cubaanse diaspora: een zachte, geurige stoofpot van gehakt en tomaten plus rozijnen voor het zoet en olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept van vandaag past helemaal in de trend van 2017. Het is een graan, zit in een kom en kan helemaal vegetarisch en superhip gemaakt worden wanneer je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJe moet maar op het idee komen, pizza's met een gleuf. Na zijn succes in Tokyo opende Stefano Callegari vorige week zijn trapizzini in New York. Nog niet zo[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLinzen met pâté Deze huiselijke Franse maaltijd wordt met linzen uit de Auvergne, de lentilles du Puy, gemaakt en met fricandeau uit de Aveyron, wat geen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe wereldberoemde Vietnamese pannenkoekjes zijn niet moeilijk te maken maar je moet het eerst even uitproberen met een beetje beslag zonder vulling. Dat deed[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTonkatsu van kipfilet uit de oven In Japan hebben ze de schnitzel van de westerse keuken afgekeken; het woord katsu komt van kotelet - cutlet. Ton of don[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOntsnapte vogeltjes: het zou de titel van een lyrische opera kunnen zijn; in het Italiaans klinkt het toch veel charmanter dan onze blinde vinken. 'De blinde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit gerecht komt niet uit Italië, maar uit het zuiden van de Verenigde Staten. Het recept is een vereenvoudigde versie van de shrimp and grits van het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAanrechtbroodje, niet negatief bedoeld maar je kunt het gewoon niet netjes eten. Ik eet het staand boven de gootsteen, wanneer ik alleen thuis ben.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept komt van de blog van mijn zus . Ik vroeg haar niet of het lekker was; ik wilde het eerst zelf ervaren. Begin bijtijds want de spelt moet 3 uur weken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSnel en makkelijk te maken, deze Mongetes amb lomillo, recept nr 685 uit het boek Corpus del Patrimoni Culinari Català. Dat je het maar weet. En de Catalaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat een fantastisch idee van de Italianen om boontjes door de groenten te doen, het maakt aardappelen volstrekt overbodig. Ik had er een complete maaltijd aan.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWarme linzen met speklapjes Linzensalade met gegrilde zwaarvis Nou, eigenlijk is het recept van Gordon Ramsay uit ´Gezond met Ramsay´ met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 120 minuten marineertijd 1 varkenshaas 1 teentje knoflook (geperst) 250 milliliter rode wijn 4 gedroogde pruimen (in stukjes) 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben er nog niet geweest, maar het lijkt me geweldig. Het culinaire walhalla Eataly World met een oppervlakte van 100.000 vierkante meter in Bologne, daar is[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl