Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 176 recepten
Je hebt wel eens van die momenten dat je plant wat je gaat koken, maar als dan het puntje bij het paaltje komt, heb je er geen trek in of geen zin om het te[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlNaar aanleiding van het televisieprogramma De Wereld Draait Door college, waarin topkok Robert Kranenborg een culinaire ode bracht aan de Koe, haal ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDaag:) Een paar dagen geleden mocht ik samen met een stel andere foodbloggers een kijkje nemen in de fabriek van Van Dobben. Ik vond het ubercool om eens[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1,5 kilo spareribs, uit het ribstuk 3 liter (groente)bouillon MARINADE 3 dl honing 0,5 dl azijn 3 tenen knoflook, fijngehakt 1/2 chilipeper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribkarbonades, bij voorkeur met bot peper en zout, versgemalen optioneel: mosterd 4 plakken pittige kaas 4 plakken achterham boter 4x Smult[...]
Bron: smulweb.nlUit Frankrijk hadden we een blikje met geconfijte eendenmaagjes meegenomen en die hebben we eerste kerstdag als voorgerecht gebruikt op een gemengde salade[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere winterse salade. Bieten met winterpostelein, feta en hazelnoten. Na het gaarkoken van de bieten heb ik ze in dunne plakjes gesneden en in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 2 blikken tomatenstukjes scheutje olie zakje chili con carne kruiden 1 ui 2 tenen knoflook gerookte spekjes 2 kleine zakjes soepgroenten (of 1[...]
Bron: smulweb.nlMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be