Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 4 Kipfilets 50 gram Boter 250 gram Ui 150 gram Selder 250 gram Wortelen 1 liter Kippenbouillon 3 Raapjes - kleine 0,5 liter Tomaten - gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor kip 1 hele kip 2 wortelen in grove stukken 1 ui, in kwarten gesneden 2 bleekselderij stelen, in grove stukken gesneden 10 takjes tijm 4[...]
Bron: smulweb.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDeze Coq au Vin is van Lorraine Pascale en overheerlijk. Makkelijk te maken met veel herfstige smaken. Hij komt zeker vaker voor in het menu hier. Coq au Vin 8[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEen geweldig receptje om je kliekjes van de week op te gebruiken. Je kan er zowat alles wat je hebt liggen indoen. Of het nog rauw is of al gekookt /gestoofd.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten voor 2 personen 2 eetlepels vloeibare boter (light) 250 gram kipfiletblokjes 2 eetlepels honing 2 eetlepels limoensap 2 teentjes knoflook[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comErwtjes en worteltjes, dat is toch een echte klassieker, altijd een succes combinatie. Wie is er tenslotte niet verzot op erwtjes en worteltjes ? Om even af te[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk zal heel eerlijk zijn: ik wilde dit eten omdat het gewoon ontzettend leuk klinkt om te zeggen: ik heb chakalaka gegeten. Chakaa hier chakaa daar,[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIn heel veel recepten vind je bouillon in de ingrediëntenlijst. De lekkerste bouillon is de bouillon die je zelf maakt. Bouillonblokjes uit de winkel bevatten[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl