Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Ingrediënten Porties : 6 6 amandelen 6 groene chilis, ontzaad, gehakt 8 teentjes knoflook 2.5cm gember wortel, geschild handvol gehakte verse koriander[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 2 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 2 stengels selderie, fijngesneden 2 wortels, in stukken 250 gr ongekookte wilde rijst 2 liter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kleine ui, fijngehakt 2 stengels bleekselderij, gesneden 1 wortel, in blokjes gesneden 50 gr boter 1 1/2 el bloem 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 grote ui, in plakjes gesneden 450 g kipfilet, in blokjes gesneden 3 wortels, in dikke schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 900 gr lamsvlees, in grote stukken gesneden 900 gr kipfilet, in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Kabsa kruidenmix 1/2 theelepel saffraan 1/4 theelepel kardemonpoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel pimentpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 300 gram bloem 1/2 theelepel zeezout 1/4 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel nootmuskaatpoeder 100 gram plantaardig bakvet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 60 gram boter 1 kleine ui, gesnipperd 3 selderij ribben, in stukjes gesneden 3 wortelen, fijngesneden 100 gram bevroren erwten 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com