Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties: 2 1 eetlepel oestersaus 1 eetlepel zoete chilisaus 1 theelepel rode currypasta 1/2 eetlepel witte wijn 2 kipfilets, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlBastilla is een echt Marokkaans feestmaal en wordt traditioneel gevuld met kip of vis. Ik ga vandaag voor een pittige visvulling, niet helemaal volgens het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen hartverwarmende soep, en een gezond alternatief voor na de feestdagen Ingrediënten voor 2 personen rode paprika in blokjes 1/2 komkommer in blokjes 3[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beGlasnoodles met wokgroenten Om het snel en simpel te houden, is dit een ideaal gerecht. Glasnoodles kan je kopen in verpakking en is heel snel klaar.[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDikke's 'Dikke Sigi Cooks' heeft zo'n 2 jaar na het allereerste blog de magische grens van 20000 views doorbroken, Lijkt veel, is het ook, maar populaire[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLaat mij nou gedacht hebben dat ik dit recept in het verleden al een keer met jullie had gedeeld. Niet dus. Deze van oorsprong (Brits-)Indiase soep is lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet blijft vreemd dat zo’n typisch Indiaas recept als Vindaloo toch echt Portugese wortels heeft. Het gerecht komt uit Goa, wat vroeger een Portugese[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlDoro Wat met Injera 250 gr. Zelfrijzend bakmeel 60 gr. Volkoren bloem 1/4 Theelepel bakpoeder Sodawater 25 gr. Boter 1/2 Ui 1 Teentje knoflook, fijngesneden[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comLaat mij nou gedacht hebben dat ik dit recept in het verleden al een keer met jullie had gedeeld. Niet dus. Deze van oorsprong (Brits-)Indiase soep is lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLaat mij nou gedacht hebben dat ik dit recept in het verleden al een keer met jullie had gedeeld. Niet dus. Deze van oorsprong (Brits-)Indiase soep is lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]
Bron: smulweb.nlHe, dat was raar… De vegetarische bouillon van knolletjes smaakte verdacht veel naar kippenbouillon! Als je je ogen dicht deed, zou je zweren dat er een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl