Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOntplofte aubergines Aubergines zijn echt prachtig met een mooie dieppaarse kleur, ze zijn niet al te duur, hebben een heerlijke smaak en je kunt er van alles[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLichtroze, geel, diep oranje, felroze: deze salade begon met de fantastisch gekleurde “oerbieten” van de Landwinkel op Nieuw Slagmaat . In[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet seizoen van overvloed is aangebroken. Veel verse groente en vers fruit ligt er in de schappen van de supermarkt, op de markt en in de tuin. Nu is mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlOttolenghi's Gemarineerde Buffelmozzarella Dit lekkere voorgerecht of borrelhapje is een van mijn lievelings uit, Ottolenghi's kookboek 'Plenty'! Al eerder[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlWat zijn jouw kerstplannen? Gezellige etentjes, verplichte familiebijeenkomsten of heb je nog geen idee? Mocht je nog wat culinaire inspiratie nodig hebben,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlVoor Wakker Dier moesten wij voor dierendag een heerlijk vegetarisch menu bedenken en dit in een leuk thema: Indiaas. Een curry kon daarom natuurlijk niet[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlBoerenkool blijft voorlopig nog een uitdaging omdat ik het nog zo weinig gemaakt heb. De Nederlander in huis wou boerenkoolstampot maar ik wou iets specialere.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr linzen 2 tomaten 2 knoflooktenen peterseliestelen laurierblaadje salie 2 el rode wijnazijn olijfolie 50 gr wortel 50 gr ui 50 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe bakjes restjes in de koelkast riepen om redding: een half blikje tomatenstukjes, twee restjes spaghetti en wat witlofstronkjes. Nu, kort na Kerst zullen bij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWat koop je voor de man die alles heeft en die niets meer te wensen heeft voor zijn verjaardag? Dit jaar viel zijn verjaardag bijna samen met de verhoging van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlTot 2010 was soep voor mij niet zo'n ding. Maar toen mijn vader alleen kwam te staan ben ik allengs meer soep voor hem gaan maken. Nu lever ik ruim 300 bakjes[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk had dit recept al een paar keer op andere blogs gezien, maar zelf nog nooit gemaakt. Het is weer een recept van Ottolenghi uit zijn boek Plenty, je gaat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl