Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 949 recepten
Laatst heb ik een heerlijk vers tomatensoepje gemaakt, gewoon met wat restjes uit de koelkast, wat gehakt en wat Italiaanse kruiden. Het resultaat was erg[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVerleden week ben ik wel een uur bezig geweest om zevenblad uit de tuin te halen. Meters wortel met hier en daar een nieuwe scheut trok ik uit de grond. Maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngredienten: Courgette 100 gram pittige kaas Kruiden naar smaak (peper, zout, kurkuma, gember, knoflook enz) 1 ei bloem of meel, een paar eetlepels om gewenst[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlIk had selderij, wortel en prei in de koelkast. Allemaal over uit groentetassen van de afgelopen tijd. Ik heb daarmee tomatensoep gemaakt en een lekkere[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 4 4 wortels, in grote stukken gesneden 2 uien, in vieren gesneden 4 aardappels, in grote stukken gesneden 4 ontvelde kippendijen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g worteltjes 1 ui 1 tl gember 2 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl kerrie 1 liter kraanwater 1 tablet groentebouillon (van[...]
Bron: ah.nlDit vind ik één van de beste vegetarische kookboeken in ons taalgebied. Een echte aanrader voor iedereen die vegetarisch wil beginnen koken maar niet goed weet[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Opbrengst: 2 - 4 servings 750 gr kipfilets, in stukjes van 2 cm gesneden 1 ui, gesneden 1 teentje knoflook, gesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet kookboek Leafs stond al een tijdje in de kast (het is van 2017), maar opeens staan meerdere recepten op mijn to-do-lijstje. Het boek, dat als ondertitel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPas verzorgde ik een lunch voor een groep van dertig. Als Lepeltje Liefde maakte ik natuurlijk een buffet met groenten in de hoofdrol. Een van de gerechten was[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 stronkjes witlof 1 appel 1 grote wortel (winterwortel) 1 eetlepel mayonaise peper en zout Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min[...]
Bron: allrecipes.nlBasissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBenodigheden: 4 zeer grote aardappels (superbintje) 1 sjalot 300 g mager rundergehakt 2 theelepels fijne tijm zout en peper 2 eetlepel Curry Gewurzsaus 2[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen heerlijke aardappelschotel uit de oven met aardappelplakjes, wortelplakjes, broccoliroosjes, worstjes overgoten met een zelfgemaakte saus van boter, bloem[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPatatjes die smelten in de mond, dat is de letterlijke vertaling van pommes fondantes. Ewel daar is geen woord van overdreven. Man, man, man, dat een simpele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 300 gr rundvlees 1 teentje knoflook 2 uien - 2 wortelen 100 gr champignons eventueel olijven 2 eetlepels tomatenpuree 50 gr margarine (40%[...]
Bron: smulweb.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOpnieuw één van mijn soortgelijke gerechten die elke week op mijn menu staan ... Groenteschotels :-) Deze keer met prei, olijven en haloumi. Ingrediënten voor[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 1/2 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden scheut olijfolie 250 gr rundergehakt gehaktkruiden/peper/zout, naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlOvenschotel, een bom vol vitamientjes! Als ik dit begin te schrijven, kan ik genieten van een stralende ochtendzon, wel achter het glas natuurlijk. Profiteren[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl