Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe herfst en winter lenen zich uitstekend voor hartige taarten. Wij zijn er dol op, dus als ik een recept zie dat 'anders ' is dan de variaties die ik al ken,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk zag dat ik nog kalfswangen in de vriezer had en daar had ik toch wel heel erg zin in. Toen zag ik nog bij born2cook dat ze bij kalfssucade een rucolastampot[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHeerlijk gerecht dat je makkelijk voor 2 of 4 personen maakt. Het is echt in 10 minuten klaar en lekker met verse pasta (zuigt de saus goed op). Dit is een van[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlLasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl1 liter water * 250 gram kopvlees van een varken * 125 gram vet spek * 75 gram leverpastei * 2 theelepels zout * 75 gram gewelde rozijnen * handje rommelkruid[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uien boter.300 g vleesresjes. runt.of varken.o i d . 2 dl jus of bouillon.laurierblaatje.2kruidnagels. peper.azijn.1 eetlepel bloem 750 g[...]
Bron: smulweb.nl