Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 381 recepten
Ingrediënten Porties : 10 2.25kg aardappels, geschild en in vieren gesneden 300g bloemkoolroosjes 4 teentjes knoflook 1 grote wortel, gehakt 100ml[...]
Bron: allrecipes.nlIk had selderij, wortel en prei in de koelkast. Allemaal over uit groentetassen van de afgelopen tijd. Ik heb daarmee tomatensoep gemaakt en een lekkere[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVorige week ben ik, o schande, de hele week niet op de moestuin geweest. Zaterdagmorgen trof ik veel en ook uit de kluiten gewassen courgettes aan. Er zijn[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comDit is een prachtige oranje en vegetarische soep, zacht van smaak, met een kleine bite door de gember. Wat je over houdt kan je prima invriezen. Wortelsoep met[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Kipfilets 50 gram Boter 250 gram Ui 150 gram Selder 250 gram Wortelen 1 liter Kippenbouillon 3 Raapjes - kleine 0,5 liter Tomaten - gepelde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 80 gr boter 1 fijngehakte ui 1,5 kg wortelen 600 ml kippenbouillon zout en peper naar smaak Bereidingswijze Voorbereiding: 20[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 340 gram worteltjes 240 ml water 3 eetlepels boter 2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker 1 1/2 theelepel gemalen gember snufje[...]
Bron: allrecipes.nlOf te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kwartels boter 4 aardperen in stukken gesneden 2 jonge wortelen geschraapt 8 zilveruitjes eventueel 1 schorseneel Bereidingswijze Kleur de[...]
Bron: smulweb.nlAan het eind van de winter toch nog maar een keertje bruine bonensoep gemaakt, geen zware variant, maar deze met lekker veel groente erin en door het gebruik[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWij houden beiden er van vis en ook van italiaans, dus deze lasagne maakt dat helemaal goed. De vis varieert per keer. Deze keer was het zalm en kabeljauw.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen heerlijke aardappelschotel uit de oven met aardappelplakjes, wortelplakjes, broccoliroosjes, worstjes overgoten met een zelfgemaakte saus van boter, bloem[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPatatjes die smelten in de mond, dat is de letterlijke vertaling van pommes fondantes. Ewel daar is geen woord van overdreven. Man, man, man, dat een simpele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.begegeten 1 januari 200 gram winterwortels, 2 aardappels, 2 preien, 100 gram cervelaatworst (stukje) 1 rookworst, 1 ui, 25 gram boter, 1 blik bruine bonen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com