Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Boeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVorige week hebben we 2 dagen bij mijn ouders heerlijk gegeten. 1 keer zeebaars met zuurkool, erg lekker en de andere keer pittige kip. De krieltjes Bonne[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlSoep is een uitstekende manier om extra groenten binnen te krijgen. Het is simpel gemaakt en snel klaar, wat wil een mens nog meer. Deze soep is ongebonden,[...]
Bron: gezondsmullen.blogspot.nlIngrediënten 700 g runderlappen 2 uien 2 tenen knoflook 2 winterpeen 50 g boter 100 g magere spekreepjes 3½ dl rode wijn 4 dl kraanwater ½ tl[...]
Bron: ah.nlIrish stew (stobhach in het Gaelic, de Ierse taal) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees, schapenvlees[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBedankt voor de prachtige foto's Herfst, ik vind het een geweldig seizoen. Misschien wel omdat ik geboren ben in de herfst? Ik weet het niet maar ik word[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlComfort Food is bij mij behoorlijk synoniem voor eenpansgerechten en dat klinkt helaas als een studentenhap, snel in elkaar geflanst en hopelijk nooit voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl