Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 4 personen voor kip 1 hele kip 2 wortelen in grove stukken 1 ui, in kwarten gesneden 2 bleekselderij stelen, in grove stukken gesneden 10 takjes tijm 4[...]
Bron: smulweb.nlBouillon de basis voor ontelbare bereidingen Een heel makkelijke en snelle maaltijd is soep. Tegenwoordig kun je zakken en potten vol soep kopen. Natuurlijk is[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLasagne van Irene Verschillende recepten van lasagne Wij eten regelmatig lasagne. Met een paddenstoelensaus en groenten , met zalm en spinazie of een versie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet Paasweekend was nog niet eens begonnen en ik kon al geen eieren meer zien. Eerst eieren verkopen bij de flatjes van de oude mensen en daarna nog eens een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAfgelopen week een rare en drukke, maar erg leuke week. Deze week hopelijk iets rustiger. Vrijdag maakte ik een heerlijke kipshoarma . Deze stond ook op het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit gerecht hoort eigenlijk gecombineerd te worden met karbonades of kip. Dan heet het kip Bonne Femme of varkensvlees Bonne Femme. Met periodes ben ik echter[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com