Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 400 gr geraspte knolselderij 50 gr walnoten 1/2 theelepel Dijon mosterd 1/2 theelepel citroensap (optioneel) 125 gr yoghurt een[...]
Bron: allrecipes.nlVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben niet wild van een stukje wild, moet ik zeggen, al hangt het er ook van af wat je mij precies voorschotelt: hertenkalf en fazant lust ik wel, maar van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTrek in winterkost! Ondanks dat niet alle bomen kaal zijn, kun je merken dat we alweer wat verder in de herfst zijn belandt. Het wordt al eerder donker en de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlVoor 2 personen 1 knolselder Gemengde sla 14 scampi, gepeld Parmezaanse kaas, geraspt Bereiding Kuis de knolselder en kook hem gaar in licht gezouten water of[...]
Bron: calorietje.blogspot.beRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOp vrijdag kwamen mijn ouders eten en ik maakte roomboter amandelstaaf en gevuld speculaas en dan kookte ik ook nog een heerlijke pot eten. Deze keer vooraf[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVerse ingrediënten uit het seizoen, een eerlijk stuk vlees, meer is er niet nodig om een smakelijk hoofdgerecht op tafel te zetten. Door de knoflook te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPensen, of beulingen zoals ze hier zeggen, ik had er een hekel aan. Ik maakte dat nooit klaar, buiten eens een uitzonderlijke keer jaren geleden om Stefan een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beZondag sportdag en we vliegen er al vroeg in. Elke week ga ik half tien rondjes lopen in Domein De Ghellinck in Elsegem. We zijn met véél, soms met meer dan[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlHet heeft vannacht gevroren en op enkele plaatsen in het land is zelfs de eerste sneeuw gesignaleerd... Hoog tijd dus voor een ouderwetse boerenkoolstamppot.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTwee variaties op gerookte makreelpaté: een frisse en een pittige. Het eerste recept is van Nigel Slater en wordt in de keukenmachine gemaakt. Ingrediënten: 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Marjoleine de Vos uit de NRC en is bedoeld voor 6 personen. Het vlees was perfect en het is prettig dat je het voor een groter gezelschap[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl