Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Choucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNet vers uit de oven Van onze kaas en melkleverancier ('t Kaasplateau) kregen wij dit recept. Wij zijn natuurlijk altijd wel in om wat nieuws te proberen en[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze lekker gekruide worstjes met uien-wijnsaus is een klassiek gerecht uit het alpengebied ten oosten van Lyon. Het wordt meestal gegeten met crozets. Crozet[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag heb ik die lekkere tomaten - paprika salsa gemaakt die we ook op de kookcursus hebben gemaakt. Het recept wil ik jullie niet onthouden dus hier[...]
Bron: thuisblijfmommy.blogspot.deDit weekend voor het eerst in mijn hele food-life Ossobucco gemaakt. En niet op de Milanese manier, waarbij het heerlijke vlees onder een dikke laag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl olijfolie[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlTartiflette is een aardappelgratin, overbakken met Reblochon kaas. Reblochon kaas komt uit de Franse Haute-Savoie: de Alpenstreek die bij de wielrenners bekend[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOmdat het gerecht vrij kleurloos is, heb ik maar een vakantiefoto van een paar jaar geleden van het prachtige Somerset genomen. Aan het gerecht zit dus niet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet ziet er op het eerste oog misschien niet zo uit, maar dit is weer een ontzettend lekker stoofpotje. Ik heb het de avond ervoor al klaargemaakt, zodat de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlOnderstaand recept heb ik gefotografeerd uit een Bonne Maman kookboek, in London, in een kookwinkel, want het recept stond me aan, maar de rest van het boek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen - 600 gram verse worst - 250 gram gerookte spekjes - 2 blikken witte bonen in tomatensaus (800 gram) - 2 uien - 2 winterpenen - 2 tomaten - 1[...]
Bron: smulweb.nl2 uien 250 gram champignons 400 g gepelde en ontpitte tomaten (of blik) 2 knoflookteentjes, fijngesnipperd ½ rode, ½ groene en ½ gele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 uien - 250 gr champignons - 100-150 ml witte wijn (droog) - 4 ongepaneerde varkensschnitzel - 4 dl kookroom - 3 grote zoet-zure augurken -[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten voor 4 personen: 2 medium rode pepers 3 kleine kaneel stokjes of 1 1/2 tl kaneelpoeder 4 chipotle pepers / jalapenos 3 tenen knoflook, gepeld en[...]
Bron: nitzasfoodcourt.blogspot.nl