Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 300 g.kabeljauwfilet 300 g.roodbaars 200 g.gamba′s 200 g.mosselen in de schelp 1 dl.olijfolie 2 in ringen gesneden uien 4 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 600 gram verse worst - 250 gram gerookte spekjes - 2 blikken witte bonen in tomatensaus (800 gram) - 2 uien - 2 winterpenen - 2 tomaten - 1[...]
Bron: smulweb.nlChutney & gehaktballen Gehaktballen & chutney zijn een ideale combinatie! Op mijn blog staan al een aantal chutneyrecepten. Mijn keukenkastjes zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMoussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine en is afkomstig van de Turkse keuken uit de tijd van het Ottomaanse Rijk en daarom vooral[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVan de recepten die ik de afgelopen jaren bedacht heb, is dit zeker één van mijn favorieten. Ik kan dan ook niets anders aanraden dan het gewoon uit te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlIngrediënten 2 schalen varkenschipolata's (worstjes, ca. a 225 g) 600 g kipdrumsticks 6 el olijfolie 6 uien (in ringen) 4 tl gedroogde Provençaalse[...]
Bron: ah.nlGiouvetsi is een echte Griekse klassieker. Het wordt (meestal) gemaakt met lamsvlees (maar het kan ook met rundvlees gemaakt worden) dat gestoofd wordt in een[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMoussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine en is afkomstig van de Turkse keuken uit de tijd van het Ottomaanse Rijk en daarom vooral[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 drumsticks(kippepootjes). peper,zout. 4 eetl.olijfolie of andere olie. 1 grote gesnipperde ui. 1 geperst teentje knoflook. 1 laurierblad.[...]
Bron: smulweb.nl