Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
4 struikjes witlof, 50 gram kerstomaten, 75 gram spekreepjes, 1-2 el balsamico-azijn, 1/2 tl mosterd, 1/2 el appelstroop, zout, peper, 6 el olijfolie, 20 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNa het vette spek van gisteren vandaag een heerlijk gerecht, dat zelfs nog vegetarisch is! Zelf houd ik thuis ook vaak een 'vega-dagje' als we bijvoorbeeld een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWitlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHoi allemaal! Gisteren moest ik een treinreisje maken van Amsterdam naar Assen, waarbij ik 2,5 uur in een trein opgesloten zat rond lunchtijd. Mooi moment dus[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMijn interesse in 'salade' is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Vroeger at ik ook wel eens 'sla', maar dat was een uitzondering. Vaak was dit gewoon[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen tarte tatin is een taart waarbij de vulling op de bodem van de taartvorm wordt gebakken en het deeg erbovenop. Een omgekeerde taart dus. Het klassieke[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVanavond stond een simpele doch voedzame maaltijd op het programma :-). Dat is ook wel eens lekker. Bruine bonen met biologisch hofweb-rundergehakt (mooi grof[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVanmorgen begon ik de dag met een (zeer) laat ontbijt. Geen honger en de goesting om er voor de laatste keer een lekker luie dag van te maken waren de oorzaak.[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beEen fijne salade met veldsla, gegrilde aubergine, mozzarella, balsamico en verse vijgen.. De makkelijkste maar lekkerste salade ever deze salade me geitenkaas,[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlSoms probeer ik er op te letten om wat minder granen te eten. Maar als je zoveel mogelijk veganistisch te eten vind ik dat niet altijd gemakkelijk. Maar nu heb[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beMijn interesse in 'salade' is het afgelopen jaar enorm toegenomen. Vroeger at ik ook wel eens 'sla', maar dat was een uitzondering. Vaak was dit gewoon[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAgrodolce is een Italiaanse zoetzure saus, meestal gemaakt met azijn en suiker. Zo ook in deze simpele pasta. Het levert een milde, maar typische smaak op, die[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 stronkjes witlof olijfolie 4 gedroogde tomaatjes in olie geitenkaas 3 el balsamicodressing Voorbereiding Blancheer de witlof een paar minuten in kokend[...]
Bron: smulweb.nl