Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Kersen, kersen, kersen! Dit jaar zijn de kersen wel heel ruim en betaalbaar verkrijgbaar. Dat is andere jaren wel eens anders geweest. Gelukkig dus is het nu[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet recept voor deze galettes haalde ik jaren geleden uit een kookboek van Amy Weldon . Zij noemde deze gebakjes alleen geen galettes, maar crostata's (de[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVakantie in de Drôme Provençale De geur van gekneusde pepermunt in het warme gras en door de wind meegevoerde lavendel…. kortom vakantie in de Drôme[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen geurig brood Een desembrood met een beetje gist en toevoeging van rozijnen, gedroogde cranberries, noten en zuidvruchten. Op smaak gebracht met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn Amerika is een slowcooker net zoiets als een stofzuiger of wasmachine, echt werkelijk iedereen daar heeft zo’n ding. Op onder andere Pinterest kwamen[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk vind noten erg lekker. Soms sla ik het 'chips-pad' over in de supermarkt en ga ik langs de notenbar. Dan vind ik mezelf reuze verstandig en verantwoord.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlAan de zomer lijkt een eind te komen, op het werk tenminste, en dus is het voor mij weer tijd om weer uren de keuken in te duiken. Vandaag maakte ik onder[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comIngrediënten 225 g filodeeg 4 el olie 1.2 kg kippenbout 1 tl gemberpoeder (djahé) 1 zakje saffraan 1½ tl kaneelpoeder 400 g uien ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlSinds vorig jaar september doe ik regelmatig mee met de foodblogswap en nu een jaartje later is dit mijn eerste deelname aan het foodblogevent, ook[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet heeft even geduurd, maar hier is hij dan eindelijk: de Bramley apple pie. Bij het bereiden van een apple pie is het belangrijk dat je een appelras kiest[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlKinderen schijnen blij te worden van Sloppy Joes, want je kan er zo lekker mee kliederen. Vraag het een Amerikaan en je maakt grote kans dat ze in één sprong[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen GARADIS SAGANAKI : 12 grote gamba`s, (eventueel diepvries) 1 blik gepelde tomaten, 100 g fetakaas, 1 theel .oregano, zout, peper, 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl