Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten 1/2 citroen 2 x 100 g Hollandse garnalen 1/2 zakje verse dille ((a 15 g), fijngesneden) 12 sprietjes bieslook (in stukjes) 1/2 komkommer[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties: 3 1 bosje jonge bieten met bladeren 1/2 citroen, uitgeperst 1 bosje radijsjes, in plakjes of stukjes 2 komkommers, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlBloemkool is niet één van mijn favoriete groentes. Vroeger thuis kwam het gelukkig niet vaak op tafel en ik heb het nooit gemist ook. Nadat ik eenmaal uit huis[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEigenlijk ben ik niet zo van de courgettes. Groot en met weinig smaak komen ze hier vrijwel niet in huis. Maar voor deze jonge witte courgettes maak ik een[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAlhoewel veel mensen bij het woord 'dolma' meteen denken aan de bekende gevulde en opgerolde wijnbladeren, betekent komt 'dolma' van 'dolmak', wat vullen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben dol op komkommer en ik ben dol op dille! En voor een gerecht met komkommer én dille mag je me wakker maken (oké, wel op eigen risico). Deze dip is kun[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDille is een van mijn favoriete kruiden. Het is zoet, kruidig en fris. Ik hou van de zachte blauwgroene kleur en van de fijne structuur van de blaadjes.[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlDit recept komt uit het boek van Jamie Oliver's 15 minute meals. Het lukt ons nog niet eens om met z'n tweeën het gerecht in 15 minuten te maken maar vinden[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlZoals we eerder al een keer schreven, proberen wij toch zeker 2 keer in de week vegetarisch te eten. Een lekkere vleesvervanger vinden wij falafel, dat zijn[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlWat zal ik vandaag eens op mijn brood smeren? Hagelslag? Nee, te veel verzadigde vetten. Pindakaas? Wel de goede vetten, maar ook wel een beetje veel[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlWraps belegd met roomkaas, zalm, zelfgemaakte honing-mosterd saus, veldsla en geroosterde geschaafde amandelen. Wat heb je nodig (2 wraps): - 2 wraps - 100[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nlDeze couscous is een snelle lekkere lente/zomer variant. De kruiden hiervoor haal ik meestal bij de Turkse of Marokkaanse supermarkt evenals de Griekse of[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlIk ben gek op kikkererwten! Ik had nog pitabroodjes over van afgelopen maandag en had nog gedroogde kikkererwten op te maken: perfect. Dit receptje kwam ik[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlMeneer rotzooivrij is voor een paar daagjes naar zijn heimat en dan kan ik me echt eens helemaal culinair laten gaan. Wat ligt er allemaal in de koelkast?[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be