Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 50 cl amberkleurig bier (Palm) 50 cl goede kippenbouillon 3 grote uien 80 g gerookt spek 1 kl griessuiker een snuifje muskaatnoot 5 cl room[...]
Bron: smulweb.nlDeze week is 't Week van de Smaak. Allez, 't is eigenlijk meer dan een week, eerder een 10-daagse, want de 'week' loopt van van 14 t/m 24 november. Da's een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl't Is weer volop maatjestijd! Ik transformeer dit gezonde visje tot een tartaar. Lekker als hapje met een fris biertje... Ik hou van een sterk blond biertje.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beBen je ooit wel eens wakker geworden van...stilte? Tot vannacht dacht ik niet dat het kon, maar het was echt zo. Na 2 weken 's nachts het geluid aan te[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlNee we spelen geen galgje maar het zou zo kunnen! Helaas is het seizoen van de vlierbessenbloesem alweer bijna voorbij, Maar dan hebben we alweer een taak voor[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlGefrituurde Uienringen Heerlijk bij kapucijners of bij een hamburger Deze uienringen zijn zo op gegeten In Amerika bij elk junkfoodrestaurant te krijgen Hier[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBij een stoofpot zie je op een gegeven moment dat je het goede punt hebt bereikt. De saus gaat dan glanzen en de stukjes vlees lijken er helemaal in op te[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVorige maand vond er hier in huis een IPA-swap plaats. Een doosje India Pale Ale van brouwerij het IJ - oftewel een doosje ipaatjes - werd geruild tegen een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de supermarkt in het Belgische Kapelle hadden wij ons voorgenomen alleen produkten mee te nemen die we niet zomaar in Nederland konden kopen. Abdijkaasjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVanuit hier, zit je met een half uurtje autorijden in Belgie aan de friet met stoof. De beste Vlaamse stoverij tot nu toe hebben we in Zeeuws-Vlaanderen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl't Is weer volop maatjestijd! Ik transformeer dit gezonde visje tot een tartaar. Lekker als hapje met een fris biertje... Ik hou van een sterk blond biertje.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 4 personen * 5 dl bouillon * 5 dl tripel bier * 150 gr gebraden of gepocheerd gevogelte * 200 gr champignons * 2 dl room * 3 eidooiers Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -50 cl bouillon -50 cl Tripel bier -150 g gebraden of gepocheerd gevogelte -200 g champignons -20 cl room -3 eierdooiers Voorbereiding -Zet de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g riblappen, op kamertemperatuur versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 2 uien, in parten[...]
Bron: smulweb.nl