Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Onlangs plaatste ik op Facebook al een foto van mijn Hooimadamekes. Huh wat is dat? Nou gewoon een ouderwetse hooikist in een nieuw jasje. Kijk eens op[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEergisteren had ik zelf paneer (ook wel panir) gemaakt. Op internet ben ik vervolgens gaan zoeken naar een recept van een hoofdgerecht met paneer er in. Je[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit recept voor Indiase kipcurry met naanbrood is romig en mild en barst toch van de smaak. In dit recept worden zoveel kruiden gebruikt, dat de individuele[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is echt weer een topper! Het doet sterk denken aan de köfte van Knorr, maar dan zelfgemaakt dus veel lekkerder. Het recept komt uit de Kerstallerhande van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag een productief dagje! Peter had een vrije dag, vloerbedekking in de gang op de eerste verdieping verwijderd en dat was een behoorlijke klus omdat het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlNa een volle week in Frankrijk ben ik weer terug in Nederland en had ik zin in lekker pittig eten en zo gebeurde het dat ik deze heerlijke curry maakte. Hij is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOmdat ik heb meegedaan met een record poging van gastronomixs om 100 componenten te verzinnen met spitskool. ( Record is gehaald :) Ben ik aan de slag gegaan[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlAfgelopen donderdag 5 mei mocht ik een proefsessie bijwonen bij Restaurant Crème Crue in Rijswijk, waar Patrick Kelder (Patron cuisinier) prachtige gerechten[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlZijn 't Mossels of Mosselen ? Er bestaat een Facebook-pagina die 'hetzijnMosselS' heet. Zij claimen het te weten; mosselen is een werkwoord. Ik mossel, jij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMoussaka maakte ik vroeger altijd met een wereldgerecht van Knorr (nu onbegrijpelijk!). Hoewel ik deze moussaka echt wel lekker vond, zat het me toch niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl