Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Het is weer tijd voor een ouderwets klassiekertje; garnalencocktail. Een aantal dingen zijn essentieel. Neem Hollandse garnalen en niet van die smakeloze[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatie - studie - broodbakken - groentetuintje - voeding Na drie weken ben ik eindelijk gewend aan koffie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAls je deze foto van dit recept van gekruide geroosterde kabeljauw ziet, zul je niet onmiddellijk denken: "goh, dat ziet er lekker uit!". Maar dat is het wel![...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn dit recept wordt kabeljauw gekruid met een mengsel van yoghurt en tomatenpesto en dan geroosterd onder de grill. Ik had dit recept van gekruide geroosterde[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet verwerken van resten houdt ook het dagelijkse doordeweekse koken leuk voor mij. Ik laat het er vaak op aankomen, niets zo leuk als om vanuit een gegeven[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDat velen van jullie van gehakt houden, bleek een aantal weken geleden wel op de Puur en Lekker Leven Facebook pagina . Ik postte daar gehaktballen en dat[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSalade met Gerookte Makreel en Pancetta Heerlijk...Makreel, Je kunt met makreel zoveel, Toen ik dit recept zag van Jeroen op t.v. kreeg ik gelijk trek. Op zich[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVerse kaasbollen op olijfolie Mijn ouders hebben dit recept eens gemaakt en waren enthousiast! Zij gaven wel de tip om de uitgelekte yoghurt goed op smaak te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe drie fundamentele vragen in het leven zijn; " Waar komen we vandaan ?, Waar gaan we naar toe ?, en Wat eten we vanavond ? " (uitspraak van W.Allen). Vooral[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEr stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIEDEREEN is druk bezig met de voorbereidingen voor de eindejaarsperiode... Cadeautjes zoeken, het kerstmenu voorbereiden,... Sommigen (zoals ik) vinden dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAlhoewel veel mensen bij het woord 'dolma' meteen denken aan de bekende gevulde en opgerolde wijnbladeren, betekent komt 'dolma' van 'dolmak', wat vullen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNohut yemeği (Turks stoofgerechtje met kikkererwten) is niet iets wat ik op een warme zomeravond op tafel zet, maar op kille regenachtige dagen is dit gerecht[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlIngrediënten Porties: 6 150 gr kwark 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels gehakte verse peterselie zout en peper naar smaak 6 ronde tomaten 2 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlZelfs op vakantie in Frankrijk kan ik het niet laten om recepten te verzinnen en uit te proberen. T lijkt wel of ik m'n halve keuken mee heb genomen maar het[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be