Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 144 recepten
voor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Jongens, ik ben zó tof bezig geweest vandaag! Ik heb een tafel geknutseld (JA ECHT!) en een youtubevideo opgenomen. De tafel zie je al een beetje[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag leuke mensen! Het is zaterdagochtend, ik heb een lekker kopje koffie gezet en net de laatste restjes taart van mijn verjaardag weggegooid. Afgelopen[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHola amigo’s! Ik weet niet meer waar ik in mijn vorige blog ben geëindigd, omdat de wifi megaslecht is in m’n hotel en ik dit blogje dus typ in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlWanneer je zuurkool heel lang stooft wordt hij heel zacht en mild van smaak. Van zulke gestoofde zuurkool kan een heel lekker soepje worden gemaakt, met[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 liter zonnebloemolie 12 grote zoutwater garnalen, rauw 2 grote aardappels (vastkokend) 2 el mayonaise 1 teen knoflook, geperst paar druppels[...]
Bron: smulweb.nl500 gram aardappelen 400 gram gepelde kleine garnaaltjes 300 ml tomatensaus 2 teentjes knoflook 1 eetlepel boter 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nl1 pompoen, geschild, van pitjes ontdaan en in blokjes 4 sjalotje, gepeld en in vieren 1/2 theelepel gemalen koriander 500 ml kippenbouillon peper en zout[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr rijst 400 gr resten van vlees (schouderkarbonade/spek, kip, ham garnalen 2 eieren olie 300 gr groenten ( kool en prei) 200 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 110 gr rijstnoedels (medium breed 3 cm dikte) 2 afgestreken eetlepels gedroogde garnalen 175 gr tijgergarnalen (indien bevroren, let erop dat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. ongepelde grote garnalen sap van 1 citroen cayennepeper 200 gr. ontbijtspek in plakjes Bereidingswijze Pel de garnalen, maar laat het[...]
Bron: smulweb.nlEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDoorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVis ... tja vis... vis is niet mijn ding, maar hier thuis word het wel zeer gewaardeerd. Dus toen ik het recept voor deze schotel tegenkwam dacht ik laat ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlAvocado, yoghurt, kippenbouillon, citroensap, peper & zout. Garnaaltjes met beetje knoflook kort bakken en als topping op de soep.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDag kinders! Oh, jeetje, ik heb veel te veel crap gegeten en veel te weinig geblogd de afgelopen week. Ik moet echt nadenken over wat ik allemaal heb gegeten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl