Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 77 recepten
We smelten de kazen ! De Sigi's zijn behoorlijk Kaas-minded. Sinds kort is de Truffelkaas niet aan te slepen. De oude Truffel uit Umbrië doet het goed bij[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Eieren 4 grote Tomaten Zout Peper Bieslook Voorbereiding Van de gewassen en afgedroogde tomaten het dakje afsnijden en met een lepeltje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Eieren 4 grote Tomaten Zout Peper Bieslook Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb agenda 2014 Bestel met korting[...]
Bron: smulweb.nlLunch ideeën: voor 'Gokkers' De lunch is een vaak een belangrijk onderdeel van je dag, zeker als je werkt. Nu ben ik gezegend met het feit dat ik niet hoef te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer voorbij dat mooie jaar 2013. Het jaar waarin meer en meer mensen mijn blog ontdekten. In december werden maar liefst meer dan 80.000[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is nog zo'n klassieker die ik met plezier maak wanneer er visite over de vloer komt. Dees is zo simpel, maar zo lekker! En het notenkoekje maakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAf en toe volg ik buiten mijn wekelijkse lessen aan hotelschool Spermalie ook nog her en der kookworkshops. Zo ook afgelopen week bij Breydel in Gavere. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn Kerstmenu had veel bekijks. Ik wil daar dan ook graag een vervolg aan breien met een Valentijnsmenu. Ziehier mijn suggesties voor een geslaagde[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAmerica's test kitchen test oude bekende recepten en bekijkt hoe het eventueel beter zou kunnen en of oude waarheden ook echt nog kloppen. Eerder maakte ik hun[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn december ben ik jarig en dan eet bij ons de familie en vriendenkring mee. Omdat ik op de verjaardag zelf niet al te lang in de keuken wil staan maar wel[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nlEergisteren maakte ik een Lemon Drizzle Cake met fijne griesmeel. Deze fijne griesmeel (semoule fine) had ik gekocht bij het foodie-uitje naar de Auchan in de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl