Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Doorgaans bestel ik in een restaurant een visje met saus. Soms laat ik mij verleiden tot het vispannetje. In Nederlandse restaurants krijg je vaak drie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl*Ingrediënten 1 kleine krop romainse 100 gr garnalen 125 gr tomaatjes 100 gr verse mango 1 avocado 1 limoen snufje zwarte peper *Bereidingswijze Was de sla en[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlDit is een recept uit de Larousse Gastronomique: een klassieke canapé met garnalen (canapés aux crevettes). Deze canapé eet je volgens de Larousse[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDat ziet er feestelijk uit, riep mijn dochter in het voorbij gaan. Dat was ook precies mijn bedoeling. De combinatie avocado en garnaaltjes is inmiddels al een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk postte gisteren op Facebook (waar het trouwens geweldig druk en gezellig is) mijn lunch van die dag. Er werd volop enthousiast gereageerd op dit heerlijke,[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlRotterdamse reuzenaugurken Als kind at ik graag grote augurken! Ik ben opgegroeid in Rotterdam en als mijn moeder en ik ‘naar de stad gingen’ dan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor 4 à 6 glaasjes: 1 sjalot 1 teentje knoflook 2 avocado's 1 limoen Tabasco olijfolie 2 gemarineerde rode paprika's 1 koffielepel piment[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlToen Sam een jaar werd, ontving hij naast een lading cadeautjes ook enveloppen met geld van familie en vrienden. Nadat de rust in huize In a flow around the[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comVandaag het laatste voorgerecht of tussengerecht voor het kerstmenu. Ik kwam er tot m'n schrik achter dat ik nog behoorlijk wat kerstrecepten te bloggen heb![...]
Bron: smakelijck.blogspot.comEen klassieker. Lekker. Niet moeilijk. Snel klaar. Zeker als je - zoals ik deed - een potteke visfond van Lacroix gebruikt. Ik schreef het al eerder. So little[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoedenavond! Voor het eerst in m'n leven at ik van 't weekend een gefrituurde garnaal in filodeeg en wowwwwzusjemineeee wat is dat lekker! Nooit had ik 't[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond wilde ik iets klaarmaken waarvan ik zeker weet dat het 1. lekker is en 2. het er goed uit ziet. Waarom? Omdat er morgen in de PS van Het[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag kinders! Oh, jeetje, ik heb veel te veel crap gegeten en veel te weinig geblogd de afgelopen week. Ik moet echt nadenken over wat ik allemaal heb gegeten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDag leuke mensen! Het is zaterdagochtend, ik heb een lekker kopje koffie gezet en net de laatste restjes taart van mijn verjaardag weggegooid. Afgelopen[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHola amigo’s! Ik weet niet meer waar ik in mijn vorige blog ben geëindigd, omdat de wifi megaslecht is in m’n hotel en ik dit blogje dus typ in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlGroen is de kleur van het voorjaar! Ook op tafel doet deze kleur het uitstekend want in al die groene voorjaars groenten zitten veel vitamines, mineralen en[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl