Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Kerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAf en toe ben ik er dankbaar voor dat John ook kan koken, dat was deze week erg nodig. Ik raakte in e lappenmand en dan heb je soms wat hulp nodig. Deze week[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWe hadden regenboogwortels en aardappelen, dus dat werd simpel iets lekker met vis. Ik hou erg van de Italiaanse manier van koken. Simpel, maar heerlijk. De[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn het boek "Pies and puds" van Paul Hollywood stond een recept for smoked haddock en watercrees tart. Toen ik het recept zag kreeg ik al trek en hij ging[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOf zoals we het op zijn Hollands zouden zeggen: gewoon een heerlijk Lekkerbekje met zelfgebakken dikke frites. Als je dit gerecht wilt maken voor meerdere[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 600 gr kabeljauwfilet of pangasiusfilet 2 uien 1 grote rode paprika 1 grote winterwortel 100-150 gr broccolie 6 el oeystersaus[...]
Bron: allrecipes.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAls blogster was ik onlangs uitgenodigd op de persvoorstelling van de nieuwe kookbijbel, Ons Kookboek van de KVLV. Ik kreeg meteen al een paar receptjes en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 750 gr Kabeljauw filets (vers) 75 gr roomboter 1 grote ui (of rode ui) 75 gr fijn geraspte pittige kaas (oud, gruyère, parmezaan) 5 el[...]
Bron: smulweb.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk ben dol op roze koeken, Nutella, vissticks, falafel, witte chocolade met gepofte rijst en nog het allerergste van allemaal, vegetarische tuinkruidenpaté.[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nl