Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
Op vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.bevoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 wortel 1 aardappel 1 tomaat 1 hand princessenbonen, in stukken 2 grote handen spinazie, gehalveerd 1 potje tomatenpuree 3 ruime theelepels[...]
Bron: smulweb.nlSpelt is helemaal in. Want supergezond. Althans dat zeggen de meeste berichten. Er gaan ook geluiden dat het allemaal wel wat meevalt en dat je vooral volkoren[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo lieve lezers! Oh oh oh wat ben ik fan van het Jamie Oliver 15 minutes kookboek. Ik doe er weliswaar nooit 15 minuten over, maar de recepten die er in[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEtli türlü (Turkse ratatouille met vlees) is heerlijk als je zin hebt in gezond eten maar geen trek hebt in veel gedoe. Het is een kwestie van even alles[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOntplofte aubergines Aubergines zijn echt prachtig met een mooie dieppaarse kleur, ze zijn niet al te duur, hebben een heerlijke smaak en je kunt er van alles[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSapcentrifuge thuis? Dan herken je dit vast: wat doe je met alle groentepulp die overblijft? Weggooien is zonde. Dus maak eens deze smeuïge spread. Wortelpulp,[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlDe zomer is nog steeds ver weg, maar met dit gerecht komt het zonnige gevoel wel op tafel. Voor 2 personen is dit aan de royale kant, maar na een inspannende[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl