Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 6 plakjes hartige taart deeg boter om in te vetten 350 gram ricotta 2 eieren 70 gram Parmezaanse kaas, geraspt vers geraspte nootmuskaat[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAf en toe kom ik een recept tegen waarvan ik denk: Ik weet het niet. De ingrediënten lijken dan vaak een beetje vreemde combinaties van smaken, waarvan ik me[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlWie kent hem niet, de mop van het konijn en de worteltjestaart. Er zijn genoeg recepten voor worteltaart of cake, maar nog nooit heb ik zo´n recept[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlZiti Al Forno Klein blikje tomatenpuree 400 ml passata 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 2 Wortelen, in blokjes 1 Stengel[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 3 el olijfolie 3 rode uien (in ringen) 2 el balsamicoazijn (flesje 250 ml) 300 g kogelbiefstuk 100 g ricotta (verse kaas, bakje 250 g) 1 el[...]
Bron: ah.nlEen mini pie staat feestelijk. Je kunt ze tijdens de brunch, lunch of als voorgerecht opdienen. Ieder zijn eigen glanzende, goudbruine mini taartje. Als je ze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn de supermarkt had ik een pot saus gevonden die ik wel wilde uitproberen. Het was Tajine-saus van Al'fez ; abrikoos/koriander-saus. Ik was benieuwd naar de[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlKleine Chef (6) aan tafel bij de eerste hap: “Mam, heb jij dit gekookt??!” Ik (leeftijd niet relevant): “eh, ja…? Is het lekker?”[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoi hoi, Speciale dag..mijn moeder een jaar geleden gestorven.. In een hoekje kruipen zou haar niet plezieren, dus mijn kookkunsten, die ik van haar heb[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl'De lekkerste Siciliaanse snack, zowel als tussendoortje of als lunch, is voor ons een arancino, een gefrituurde risottobal. In Catania hebben de arancini de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag voor de verandering maar weer eens een pastagerecht gemaakt. Dit keer een rotolo, gemaakt van verse lasagnevellen. Ik heb gekozen voor het merk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl