Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Weet je wat ik zo leuk vind aan mijn wekelijkse kooklessen aan hotelschool Spermalie? De creatieve ideeën die ik erop doe, zowel naar combinatie als naar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is dan wel misschien nog geen lente buiten, maar dan toch al op ons bord. Daar zorgen de kleurrijke groentjes en de mangodressing voor. Dit is een SUPER[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl....met Spaanse rauwe ham en caesar salad dressing, de struikjes zijn na het bakken nogmaals gehalveerd. Het hart van de sla Ze zijn er alweer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlOlijfolie, 1 kleine aubergine in kleine blokjes gesneden, afgestreken theelepel gedroogde oregano, gemalen zeezout en zwarte peper, snufje chilivlokken, halve[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlLekker voorgerecht voor 6 personen, eventueel te maken met diverse kleuren oerbietjes. Ingrediënten : 500 gram ossenhaas aan een stuk 2 rode minibietjes 1 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlDe Winter is er! Sneeuw bedekt daken, auto's en zelfs de wegen. Voor sommigen van ons een nachtmerrie, voor anderen een feest. Maar wat is er voor ons allen[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlTwee simpele maar spectaculaire gerechten met zalm. Het eerste recept is zalm uit de oven, waarbij alle ingrediënten in een ovenschaal de oven in gaan en[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlAl een poosje had ik rogvleugel 'in bestelling staan'. De bezorger op mijn werk komt van Urk. Urk was voorheen een eiland en nog steeds zeggen de bewoners dat[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 focaccia (brood) 1 kleine rode ui 1 blikje ansjovisfilet (in olie (46 g)) 2 el kappertjes 2 bakjes tasty tom tomaten 1 pot geroosterde[...]
Bron: ah.nlLekker voorgerecht voor 6 personen, eventueel te maken met diverse kleuren oerbietjes. Ingrediënten : 500 gram ossenhaas aan een stuk 2 rode minibietjes 1 el[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl