Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 57 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 pakje filodeeg 300 gr feta, verkruimeld 1 eetlepel gehakte verse munt 1 eetlepel verse koriander, fijngesneden 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr Halloumi-kaas 1 pot Italiaanse gemengde paddenstoelen uit een pot 250 gr filodeeg 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen Yufkadeeg (verkrijgbaar bij turkse toko of recept op smulweb) een snickers, mars of bounty Hulpmiddelen BBQ Bereidingswijze Wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 30 gram Boter 6 vellen Filodeeg - elk in drie rechthoeken 1 bosje Tijm 150 gram Brie - in zes stukjes 75 gram Ham - in reepjes 6 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 stuk bosui (of een half uitje + een prei) - Een bakje taugé à 100 gram - Een wortel à 100 gram - Spitskool à[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kleine rollen geitenkaas 8 plakken Filodeeg 4 eetl. Honing 30 gram gesmolten boter siersla ter garnering JB Curry Madras 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlVolgens mij is dit een van de bekendste vormen van börek: sigara börek, oftewel opgerolde börek met kaasvulling die daarna in de olie wordt gebakken. Op[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDit is nog zo'n klassieker die ik met plezier maak wanneer er visite over de vloer komt. Dees is zo simpel, maar zo lekker! En het notenkoekje maakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe keuze om de richting dagschotels met vlees en gevogelte en nagerechten te volgen, is na 5 weken les zeker en vast de goeie keuze gebleken. Het is een toffe[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be*Ingrediënten (porties: 6) 6 rechthoekige stukjes jong belegen kaas filodeeg zonnebloem olie om te frituren Zoetzure chilisaus om te serveren *Bereidingswijze[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen tijdje geleden mocht ik weer een hele dag in de keuken staan om te koken. Ons bezoek bleef eten en ons bezoek staat zelf regelmatig in de keuken om[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteravond hebben wij bouillonfondue gegeten. Daarvoor heb ik geurige bouillon verdeeld over twee gewone fonduepannen. Vervolgens stukjes vlees, kip, rauwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit recept is een lekker voorgerechtje bij Oosterse gerechten of gewoon een lekker borrelhapje: zelfgemaakte Thaise loempiaatjes uit de oven. Dit recept voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl