Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 192 recepten
Uitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 32 gamba's (darmkanaal verwijderen ) 8 tenen knoflook 10 eetlepels olijfolie verde 1 eetlepel dille 1 theelepel basilicum 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12-16 grote ongepelde gamba?s 50 gr walnoten 4 el fijngehakte gladde peterselie 4 el fijngehakte verse basilicum 3 teentjes knoflook, gehakt 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sneetjes Stokbrood 4 plakjes Serranoham 4 plakjes Gerookte zalm 8 plakjes Hardgekookt ei 4 Gamba´s - Gekookt en gepeld 1 scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 ongekookte gamba`s 5 duimdikke witte asperges boter zout peper ca. 40 gram garneeramandelen Zalmkaviaar (klein potje) Bakje preischeuten of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 3 ganalen per persoon: 12 reuzengarnalen of gamba`s (het liefst vers, zoniet ontdooid uit de vriezer) 18 plakjes `lardo di Colonnata`[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram ongekookte Gamba`s/Garnalen Olijfolie 5-6 tenen Knoflook Zout rood Pepertje (liefst gedroogd) fijngesnipperde Peterselie 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 Eiwit Zout Olie om te bakken/frituren 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 3 uien 250 gr. kabeljauwfilet 250 gr. roodbaarsfilet 250 gr. zalmfilet 300 gr. gekookte mosselen 200 gr. Gamba`s of rivierkreeftjes 2dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nl