Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1kg mosselen 2 teentjes knoflook 1/2 theelepel zout 1/4 blok knorr vis 2 eetlepels olijf olie 1 eetlepel zonnebloem olie 16 eetlepels water 8[...]
Bron: smulweb.nl· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlDit recept is echt hemels! Normaal gesproken schep ik nooit zo erg op over mijn creaties, maar bij dit gerecht is het echt even nodig. Niks mis mee toch, om af[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlVorig jaar zomer, toen ik in mijn veganistische periode deze soep voor het eerst maakte, wist ik al: Deze soep mag blijven. Voor altijd! Het concept is simpel.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlRijst. Een s taplefood voor een groot deel van de wereld. Een mooi Nederlands woord lijkt daar niet voor te bestaan ( stapelvoedsel? hoofdvoedsel? ). Zeer[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMole ( geen guacamole ) is een saus op basis van cacao en chilipepers. In Mexico en in sommige wat avontuurlijker ingestelde Mexicaanse restaurants in[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVoor de foodblogswap van maart mag ik koken van Lekker eten met Linda . Linda heeft ervaring met het volgen (en falen) van diëten. Voor haar een reden om een[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlZalmfilet in hele kleine stukjes. Rood uitje. Koriander. Ingelegde gember fijn snijden of gemberpoeder. Sesamolie & sojasaus. Burgers ervan maken. Minimaal[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngredienten voor 4 personen: 2 medium rode pepers 3 kleine kaneel stokjes of 1 1/2 tl kaneelpoeder 4 chipotle pepers / jalapenos 3 tenen knoflook, gepeld en[...]
Bron: nitzasfoodcourt.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOngeveer gelijktijdig met de EU was ik ook klaar met anti-aanbakpannen; eerst krijg je krassen in je pan en na een tijdje laten er dan ook stukjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet is weer barbecuetijd en dan komen er bij ons elk jaar wel een keer gegrilde pijlinktvisjes op tafel. Er zijn mensen die griezelen bij de gedachte aan het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlNu ik veganistisch eet moet ik toch eens meer experimenteren met burgers maken. En we beginnen makkelijk. Met falafel. Ik heb geen idee water in een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 4 personen 20 verse sardines (meestal te verkrijgen bij een markt) Olijfolie Zee zout 4 Groene paprika Barbecue Grof brood (Turks b.v. ? Portugees is in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 grote gamba′s 4a5 navels, 150 gram bloem, 1 ei, 0,8 dl mineraalwater of bier, 1 theelepel zout, 1/2 eetlepel tabasco, verse[...]
Bron: smulweb.nl