Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nl1/2 pakje gerookte spekblokjes, olijfolie, 200 gram lamsvlees in blokjes, 2 merguez worstjes in stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 teentje knoflook, 1 paprika in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 8 Iberico wangetjes, ca. 1000 gram 3 Winterpenen 2 witte hele uien 1 rode hele ui 2 stukken selderij 4 teentjes knoflook 2 eetlepels bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 verse slagers rookworsten 1 kg kruimige aardappels, geschild en in stukken 2 dl melk, verwarmd 250 g boter, gesmolten 1 el Dijonmosterd 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 8 kipdijfilets of 400 gram kipfilet 2 el olijfolie 4 teentjes knoflook 2 rode uien 20 groene olijven 1 dl droge witte wijn 2 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 blik cannellini bonen 500 gr kokkels zout 4 theelepels olijfolie 1 teentje knoflook, uitgeperst 1 ui, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 gr. kabeljauw, 250 gr. grote garnalen, 300 gr. zeeduivel, 200 gr zee paling, 200 gr. schoongemaakte inktvis, een paar grote gamba`s 2 dl.[...]
Bron: smulweb.nlMaak van zuurkool een feestmaal Dit keer geen culinair hoogstaand of ingewikkeld recept. Nee gewoon zuurkool... toen ik deze zuurkool proefde wist ik het even[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn een eerdere blog heb ik de vakantie op Ile de Ré al eens vermeld. Ik heb mij door het zout van Ile de Ré laten inspireren tot het recept van hangop met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRode kool is een klassiek bijgerecht bij winterse gerechten. Tot nu toe maakte ik mijn rode kool altijd klaar met wat water en een laurierblaadje, maar vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn het blad Boodschappen vond ik dit recept voor een stoofschotel van vis en zeevruchten. Hoewel het een stoofschotel is, is het gerecht toch vrij snel kaar.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlStoofperen met Effect Dit zijn toch feestelijke peertjes... Een lust om te zien en ze smaken heerlijk. Dat kan ik je wel vertellen. Ingrediënten 1 citroen 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl