Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 177 recepten
Een makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGOEDENAVOND. Wiehoe, wat hou ik er van dat het 's avonds langer licht is. De foto's worden eindelijk weer een stuk fatsoenlijker! :D Nu moet ik wel zeggen dat[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlOm het lentemenu dat ik maakte voor Knack Weekend compleet te maken, opteerde ik voor friszure rabarbar, samen met aardbeien mijn lievelingsingrediënt van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWat is het? Kaymak is de Turkse variant op het zuivelproduct wat wij als zure room kennen. Het wordt (soms ook wel kajmak genoemd) in Zuidoost-Europa, het[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlJoehoe! Een laatste berichtje over Londen. Op dag 3, afgelopen maandag (en dus Meat Free) hebben we echt de leukste dag gehad. We begonnen met een wandeling[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo daar! Vandaag is het Meat Free Monday en daarom at ik vanavond vegetarisch. Nu wilde ik vanmiddag toch eventjes zondigen met een frikadelbroodje, maar[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlJoehoiii! Gisteren had ik het al de hele dag onwijs in m'n rug.. Dikke nekpijn en ik liep krom als een omaatje, grrr. Maar dat mocht de pret van een[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMijn laatste blog eindigde bij de heerlijke duik in het zwembad on top of ons hotel. Na dit heerlijke moment, sprong ik onder de douche en ging ik me optutten[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten: - 1 rode ui, in dunne plakjes (85 g) - 3 stengels bleekselderij + het blad, in plakjes (220 g) - 8 grote bladeren snijbiet (of wilde spinazie),[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEigenlijk is voor dit zomerse gerecht een smeulende barbecue nodig, maar gezien het seizoen zal de hete oven moeten volstaan. Gezond diner voor één: Een mooie[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 8 verse vijgen, 200 gr light roomkaas, vers gemalen zwarte peper, 4 plakken prosciutto crudo (rauwe ham), gehalveerd, 1 el balsamico azijn.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse vijgen 2 eetlepels vloeibare honing twee scheutjes marsala wijn lepel ricotta kaas Bereidingswijze Voorbereiding: 3 min[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 250 g ricotta kaas 5 eetlepels (75 ml) gemalen Parmezaanse kaas 1 kant-en-klare pizzabodem 100 g pesto 2 tomaten, in schijfjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr verse kaas (geitenkaas, ricotta) 1 komkommer 1 citroen Olijfolie Tijm Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar[...]
Bron: allrecipes.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKersen Ricotta Mousse. Om kersen te eten hoef je niet te wachten tot het kersentijd is. Kersen uit pot zijn makkelijk te gebruiken om lekkere toetjes van te[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nl't is alweer een hele tijd geleden dat de locale Beerveldse trots aan bod kwam. Veel te lang geleden. En om de 100 likers van de Hap & Tap pagina op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be