Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nl3 sjalotjes, grof gehakt 2 teentjes knoflook, grof gehakt 1 Spaanse peper, in ringetjes gehakt 1 cm laoswortel 1 cm kentjoerwortel (te vervangen door gember)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlWanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn rode spruitjes van Hollandse grond! Deze versie is over komen waaien uit Engeland en wordt de kindvriendelijke variant genoemd. Deze spruiten zijn[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlDit is weer zo'n receptje met een overvloed aan kruiden, als je het leest moet je het gewoon maken. Ik zie trouwens juist op de facebook pagina van AGA 'Today[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beStifado is een heerlijk Grieks gerecht en verrassend eenvoudig te maken. Je braadt het vlees aan vervolgens de je alle ingredienten in een ovenschaal of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten: 8 sjalotjes (of 3 uien , gesnipperd) 1 kleine rode spaanse peper 1 groene paprika 100 gr. diepvriesdoperwten 1 theelepel knoflookpasta (of 1[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlJus is een van oorsprong Latijns woord dat saus of sap betekent. Het woord is via het Frans in het Nederlands terechtgekomen, vandaar dat het als /zjuu/ wordt[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 500 g mager rundvlees 1 serehstengel (citroengras) 2 blikken santen asli (kokosmelk) of 1 blok en 1 blik 4 daun jeruk (blad van de kleine limoen,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLeven als eend of gans in Frankrijk. Ontstressen, lekker doen waar je zin in hebt in het bij de Nederlanders zo geliefde Dordogne, temidden van de prachtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl