Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 4 personen 800 gram middelgrote kruimige aardappels, in stukken 4 eetlepels boter rasp van 1 citroen zeezout zwarte peper Bereidingswijze Verwarm de oven[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlVorig jaar maakte ik tijdens de Paasdagen voor het eerst dit recept van lamsrollade klaar. Deze lamsrollade was zo lekker, dat we dit jaar niet lang hebben[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlMet Pasen staat er bij ons altijd lamsvlees op het menu. Dus vandaag vergeet ik de calorieën maar even en maak ik een recept voor een lamsrollade. Daarbij[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAls ik aan Ierland denk, denk ik aan regen en als ik aan regen denk, denk ik aan de herfst. Dat is nog helemaal niet zo'n gekke gedachte, want ik las laatst[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlGisteren was het weer zover. Het jaarlijks terugkerend ritueel van het ophalen van het lammetje dat we besteld hebben bij de zorgboerderij bij ons in de buurt.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels droge sherry 1½ eetlepel sojasaus (licht) 3 cm verse gemberwortel (fijngehakt) 1 theelepel bruine basterdsuiker 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 teentjes knoflook 900 g lamsbout zonder been zout (versgemalen) zwarte peper 2 uien 1 winterwortel 2 eetlepels boter of margarine 2[...]
Bron: ah.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms moet je een goede reden bedenken om eens lekker uit te pakken. Een verse vis, lekkere wijn of een mooi stuk vlees, dat verdien je af en toe gewoon! Soms[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl